Ribolov, kušanje hrane i vina, tečajevi kuhanja.... Nazovite nas : +385 20 478 566

Ribolov - aktivan odmor

Bilo da izaberete ribolov ili jedan od naših izleta, doživjet će te nezaboravno iskustvo.Ribolov

Nakon pohoda na otvoreno more, bit ćete zadivljeni potpuno novim svijetom svježih plodova mora, krenite s nama u duboke modre vode južnog Jadrana i uhvatite ribu. Bilo da želite uloviti svježe skuše, ili volite voditi bitku sa jadranskom tunom, ili ste očarani ulovom sabljarke, bosada broda je posvećena tome da vas odvede u novu avanturu na otvorenom moru.


Nazovite za rezervacije ...
Adresa: Vuličevićeva 1
  Cavtat, Hrvatska
Telefon: +385 20 478 566
Fax: +385 20 478 554
E-Mail: Mislav Burđelez
Panorama krstarenje - Jednodnevni izleti

Bilo da želite ploviti do starog grada Dubrovnika, gdje se s mora pruža nezaboravan pogled na gradske zidine, ili na otok dragulj Lokrum i dalje uz obalu na Elafitske otoke, Koločep, Lopud, Šipan, Jakljan, koji su poznati po svojoj tajnovitosti još od antike, a svaki je zanimljiv na svoj način, ili na Mljet, otok s najočuvanijom prirodom i najgušćom vegetacijom na hrvatskom dijelu Jadrana, odaberite jedan od naših izleta.

Također je zanimljivo ploviti sjeverno duž obale, istražujući prekrasne uvale i mjesta, Zaton, Trsteno, Slano, Janska s prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama, pa sve do poluotoka Pelješca. Što god odlučili, naši izleti će vam pružiti nezaboravne trenutke slobode, uživanje u kristalno čistom moru i suncu, stjenovitim uvalama i pješčanim ili šljunčanim plažama koje su dostupne samo s mora.
Ribolov s m/b Svetac